Kuka olen?

Tietoa minusta 

Sydämellisesti tervetuloa kotisivuilleni!

Nimeni on Anette. Olen valmistunut fysioterapeutiksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta vuonna 2013. Siitä asti olen saanut työskennellä fysioterapeuttina erilaisissa työympäristöissä ja todella monen erilaisen ihmisen kanssa. Pyrin aina olemaan asiakkailleni läsnä 100%, sekä haluan aidosti tutustua ihan jokaiseen valmennettavaani. Koen, että minua on helppo lähestyä eikä treeneistä tule tylsiä. Huumoria pitää olla, ettei elämä käy liian vakavaksi :)

Olen suorittanut myös PhysioTrainer opinnot, joka on fysioterapeutin ammattikorkeakoulutukinnon suorittaneille tarkoitettu Personal Trainer koulutuskokonaisuus.  Tämän koulutustaustan myötä minulla on vankka ammattitaito lähteä valmentamaan eritasoisia liikkujia saavuttamaan huikeita tuloksia. Jokaisessa valmennuksessani on siis fysioterapeuttinen "silmä" arvioimassa liikkeen laatua, ohjausta unohtamatta. Lisäksi olen käynyt muita liikuntaan ja valmentamiseen liittyviä pienempiä kursseja.

Tällä hetkellä toimin Kuntokeskus Liikku Forssassa valmentajana, sekä Loimaalla ja lähialueilla. Olethan siis rohkeasti yhteydessä. Treenit myös sinun kotipihallasi tai vaikkapa olohuoneessasi.